Magyar maffia
Az olajszőkítés a rendszerváltás krimije volt. Az olajbűnözés nem történelem! Az eddig csak filmekben látott, bőröndnyi pénzhalmokkal és a titokzatos, máig felderítetlen gyilkosságokkal sem fikció! És el ne feledkezzünk a 85 évre titkosított politikai szálakról! dokumentum<a href="http://www.youtube.com/szamov" target="_blank">film</a>est.

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

Kedves Olvasónak Figyelmébe!

Ezer bocsánat, számtalan gondolat volt a múlt héten a fejemben a napi szintű korrupciós ügyekről , le is írtam, el is baltáztam, de nem baj, így akarja a Teremtő, hogy minden hülyeséget már ne osszak meg veletek. Például azt, hogy két hete tényleg nem dohányzom, a cigi árából kaparós sorsjegyet veszek minden nap. Ettől roppant boldog vagyok, mert hatszáz forint ára sorsjegyben mindig van egy nyerő. Igaz, a nullszaldó elérése még várat magára, de nem dohányzom és a veszteségem is kevesebb, mint ha elszívnám a doboz cigimet. Szóval totál új életet kezdtem, vidéki levegőt szívok, sportolok, masszőrhöz járok és úgy döntöttem nem bosszantom fel magam a VII. kerületi újabb korrupciós botrányon. Mi közöm nekem ehhez? Olajügyekben tettek valamit a honatyák? Nem. Van eredmény? Nincs? Tudjuk mire fizetjük az adóforintjainkat? Igen. Leépítésekre, honatyáink változatlan elszámoltatás nélküli költségtérítéseire, állami cégek vezetőinek jutalmára, vízfejű megyei önkormányzatok harmincadrangú senkijeinek szakértői díjára. Rendben is van ez így, mindenki tanulja meg magát öngyógyítani, otthon a konyhaasztalon műteni, gyermekét írni-olvasni tanítani, tanuljon meg egyszerűen túlélni és megmenteni magának minden betevő forintját, mert Ezek elviszik, leemelik a számlákról, beszippantják, hogy stabilizálni tudják magukat.

Szóval eldöntöttem, nem bosszankodom.

Viszont kérlek benneteket, aki még nem vett DVD-t és esetleg kéne neki, az rendeljen, mert a visszárukat elhozom a terjesztőktől. Nem sok maradt, talán egy dobozzal, szívesen szétpostázom. Az irenfree@freemail.hu -ra írjatok.

 

0
2 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 14 komment érkezett ()

1. nonsense
2008. 12. 01. 17:41

Valóban nem kell ezzel foglalkoznod, s jól teszed, ha változtatsz az életmódodon.
Később azon is érdemes elgondolkodni, hogy ugyan másutt van-e ilyen mélységű szeméthalom a csúcsokon?
S ha arra a következtetésre jut az ember, hogy az összehasonlított tiszta, tisztább, esetleg sokkal tisztább, akkor bizony el kell innen húzni.
És lehetőleg egy olyan jogállamba, ahol a "nemzeti" tőkés elit nem az utóbbi 20 évben nyúlta le a többi honfitársát, polgártársát, magyart (kinek mi tetszik), s hordta szét az állam vagyonát.

2. emilke
2008. 12. 01. 18:33

Egyre biztos jelentkezem

3. Gigi
2008. 12. 01. 20:07

Miről maradtam le? Milyen DVD?

És nem is fogsz blogolni?

4. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 01. 20:14

Emilke! Kösz, majd postázom:-))

5. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 01. 20:15

Gigi - blogolok, dehogy nem, látod, igyekszem magam utolérni. A DVD még a maffiás. Ebből van a visszárukészletem:-)

6. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 01. 20:19

Nonsense - azért tudnod kell, én bármilyen élethelyzethez rugalmasan alkalmazkodom. Most ez van napirenden. Egyébként tényleg jó egészségesen élni. Persze az a kérdés, akarják-e a "háttérben munkáló sötét erők", hogy egészséges öregasszony legyek és a térdemen ringassam az unokáimat...ugye ez az a kérdés, ami némi feszültséget azért okoz az életemben. Viszont úgy gondolom, "gengszterland"-ben néha a hülyéknek is lehet szerencséje. Nem tudom értesz-e?

7. Gigi
2008. 12. 01. 20:20

Pedig lehet, hogy jobban tennéd, ha nem blogolnál. Mi ugyan hiányolnánk, de neked lehet, hogy jobb lenne. :))

Azért én örlök neki, hogy nem hagyod abba, még ha mostanság keveset vagyok is. Néhanapján azért benézek, és írogatok is.

8. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 01. 20:30

:-)) Gigi! Blogolni muszáj!:-)) Lelki kényszer. Viszont azt elárulhatnád, hogy hogy találsz ide? Én képtelen vagyok megtalálni az írásokat. Csak azt látom, akit kitesz a szerkesztő...

9. Vuk (látogató)
2008. 12. 02. 11:35

10. mikipapa
2008. 12. 02. 15:01

Kedves Olajos, a Főoldalad bal alján a Linkek legtöbbünknél egy nagyobb lista, melyet magunk alakítunk a szerint, kit olvasunk Kedvenc-ként a leggyakrabban. Innen végig szemezgethető a "termés". Ugyanitt a"Frissülő blogok", amely egy ablakban listázza a mozgásokat, kissé nehézkes, de használható módon. Ha igényled, effajta blog-szépítgetésben szerintem bármelyikünk örömmel segít.

11. zsati
2008. 12. 02. 15:03

Minden elismerésem a cigiért,én 53 évesen,3év után most szoktam vissza,illeve ezek szerint nem is szoktam le,csak szünet volt!!
Ami az új formát illeti én sem találok semmit ,amit ,vagy akit szeretnék!

12. zsati
2008. 12. 02. 15:12

Engem a Magyar trapperek dvd érdekelne!
Ha lehet jelezd itt!!!

13. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 08. 20:26

Kedveseim - blogomat szépíthetitek, sajnos nekem erre nincs időm.
Zsati - írd meg a címed az irenfree@freemail.hu-ra, küldök neked belőle. Az elég jó kis történet az alföldi csapdás hörcsögvadászokról. Azt kérdezte tőlem egy újságíró ismerős a film bemutatóján, hogy miért kell erről filmet csinálni? Én meg azt kérdeztem, miért kell politikai kamu híreket gyártani? Ebben maradtunk.
Cigire visszatérve: nem jó hír, hogy három, öt, tíz év után is jól tud esni...sajnos eléggé addiktiv vagyok, éppen ezért nagy próbatétel. Már három hete...viszont totál jobban vagyok, van a tüdőmben levegő, egy teljes órát végigtornászom anélkül, hogy valami borzalmasat köhögnék föl és az úszásadagomat játszi könnyedséggel, szinte vidáman úszom végig. Eldöntöttem: nem csúszok szét, ehhez viszont kell a mindennapi mozgás. Cigivel nem megy. Ja, és még pár évig ki is akarok valahogy nézni, hogy a hiúság örök problémáját se kerüljük meg.:-)

14. olajos (szerkesztő)
2008. 12. 08. 20:36

Vuk - morcipapa bejegyzésére visszatérve: aki a hatalom számára kellemetlen dolgokat ír, azokat figyelgetik, azoknak itt-ott "betesznek". Azt mondja nekem ma a zöldséges cimborám, amikor behajított 15 kg krumplit, hogy ha sokáig járok ezzel a szakadt "cigányladával", hamarosan elővesznek vagyonosodási vizsgálatra, mert gyanús leszek. Mondom neki, hogy jó a logika, csak az jár ilyennel, aki nagyon titkolódzni akar, de nekem tényleg nincs pénzem jobb kocsira. Gondolkodtam is a múltkor, hogy kéne írni egy-két ismerősnek, hogy az alapítványunknak adjon már kölcsön két évre valami jobbat, mert elég zötyögős, gidres-gödrös terepeken járok egész nap - mondjuk ehhez teljesen jó a Lada -, de még a végén tényleg azt gondolják: ez már az álszerénység.
Úgyhogy: a logika jó, ha valakinek "be akarnak tenni", annak "be is tesznek". Most megy a Zona Europa-n a Per. Aki még nem olvasta, nem látta, nézze!:-)

Írja meg véleményét, kérdéseit!

A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk. Ha van felhasználóneve, itt bejelentkezhet.

Hozzászólás:
 
Az IP-címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.

Címkefelhő

@hm belfold @hm gazdasag @hm kulfold 107 256 a állam álomlátók alvilág andrás Bábúk bartha bent bigeholding bizonyíték bloggerek bűnözés bűzlés cigányozás Csak csók csorbulás csúcsvezetők csukott csupa dega descartesi drogkartell Egyenesen egyszeri elleni eltűnni én eredendően és exportimport extrém ez fejével fejszámolás Femme ferenc fog foglalkozás fokozható főnök FSP gábor gátvéder Gina Gomorra gondolat gordonkázunk Gratulálok habony heltai Helyőrség helyzet hogy Hol holtomiglan homok Honnan horváth húzogat így Ijedtség ikon inga ingatlanprojekt Inog István itt iván ízlés jászparaszt jobboldali Jóistenbe jövőkép jung juss kád kamerás kampány Kármán Kati Képben két kezdeményezés Ki kicsoda kikötő kilakoltatás kint kísérlet következő közönség közpénzek kriminológia kuncze La Laborc lányfuttatás lázár legény legitimációs lenni leszámolás lista loncsik maffia májvédelem máma Már másodperc matematika meg megoldáshu milyen misztikusok mitnyan mozdulat ne nélkül nem nemesség Neverland Névsor nyakkendő nyakló Nyerges nyújtózkodj olaj olvasóimnak osztályharc óvatosan önzetlenek őriz örök pénzbeszedők pénzemet periféria pető píár pintér pintérizmus politika portik préda Probléma rendfegyelem rendkívüli rendőrség rezsimváltás robbantások ruttner sándor sírok sósavas spekulánsok széchenyi szemmel szeretet szervezett szív szivárgás Szomorú Sztrájk Tagadás tagadása találka tisztánlátás töklámpa túlélők új üstökös üzenet vadászmaffia vagyon válasz valenta vasazók visszáru raktár zónataxi Zsebibohócok Zsolt