Magyar maffia
Az olajszőkítés a rendszerváltás krimije volt. Az olajbűnözés nem történelem! Az eddig csak filmekben látott, bőröndnyi pénzhalmokkal és a titokzatos, máig felderítetlen gyilkosságokkal sem fikció! És el ne feledkezzünk a 85 évre titkosított politikai szálakról! dokumentum<a href="http://www.youtube.com/szamov" target="_blank">film</a>est.

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

Hazudnék, ha azt állítanám, nem érdekelnek a magyarországi leszámolások.

Nagyon is érdekelnek, talán érthető az indíttatásom.

Az elmúlt napokban írt postomra (Csepeli kettős gyilkosság) visszatértek a Kedves Olvasók, úgy látszik, van itt még közéleti érdeklődés (tartalék), még akkor is, ha Ferencvárosban az időközi választás érvénytelen lett. (Minden negyedik szavazó ment csak el, nyilvánvaló, hogy közéleti csalókra nem akarnak a "pógárok" szavazni. Kivéve a fegyelmezett nyugdíjasok, akik azt hiszik, hogy ha nem voksolnak, eltörlik a 12. havi nyugdíjukat is büntiből...)

Érdeklődünk tehát változatlanul, hogy MSZP-s helyi káderek miért nyírják ki egymást? Összefüggéseket, magyarázatokat várunk, mégpedig nem egy jól fizetett ügyvédtől, hanem azoktól a nyomozó szervektől, akiket az adófizetők tartanak el.

Legyünk tehát realisták és követeljük a lehetetlent! A rendőrség göngyölje fel 1992-től napjainkig az összefüggéseket a Csepeli kettős gyilkosság ügyében! (Nem kell a szkeptikus legyintés:  Minek? Ki fizeti őket meg ezért? Ki ad nekik erre felhatalmazást? A magyar parlament? A rendészeti minisztérium? Ott konkrétan kicsodának áll ez érdekében? Avarkeszi úrnak?)

Némi segítséget sajátból adunk az ügyhöz, hiszen már sok mindent tudunk az elhunytakról és a gyanúsítottakról is. Nem tudjuk viszont, hogy a "segédtanárnak" honnan volt pisztolya. Mégpedig egyik hozzászólónk szerint egy PA 63-asa, amellyel a fegyveres testület tagjai rendelkeznek. 

"Hogyan lehet az, hogy nem tudja a rendőrség nyilvántartásokból kideríteni, honnan származik az a pisztoly? " - kérdezi Rali nicken író blogoló társunk. Ezt a stukkert - írja Rali - a FÉG nevű cégnél gyártották a Soroksári úton. Akkor két kérdés van, ha a rendőrség a fegyver eredetéről nem tud: 

a) nem kapott számot a legördült fegyver?

b) nem engedélyezett felhasználóhoz került a fegyver?

 

- itt láthatók a töltények,

http://www.direxmedia.hu/main.php?op=ujsag_info&ujsag=kaliber&nmode=evkonyv&id=evkonyv_kaliber20071115125842071115142835&cim=TOP%2010%20g%C3%A1zfegyver - itt  olvasható a fegyver története,

itt pedig látható egy mintapéldány :

A Népszabadság riportja szerint az alapítványi iskola “egy belterjes világ, belterjes viszonyokkal; akik pénzcsinálásra, esetleg pénzmosásra használták, azt hitték, mindent megtehetnek”.

Ezt a belterjes világot szeretnénk ismerni, egyetlen nyomós okból: a politikusaink a fejünk fölött - értsd: választók - kötöttek üzleteket, alkukat olyan emberpéldányokkal, akiknek ezek szerint semmilyen erkölcsi problémát nem okoz golyót röpíteni a fejükbe, ha az érdekeik valamilyen szempont szerint sérülnek. A "szempontokról" is szeretnénk tudni, hiszen ehhez képest tudnánk magunkat identifikálni. Hiszen amíg egy Deme Gábornak - mint tehetséges, fiatal politikusnak - Podolák György a "szellemi felsőkapcsolata" a honlapja szerint  addig mi nem tudunk mást mondani, csak azt, hogy ezek szerint Új Osztályharcot kell indítani azoknak, akik semmilyen módon nem kívánnak a rendszerváltás utáni pénzcsinálás társtetteseivé válni. Még oly módon sem, hogy állást vállalnak olyan munkahelyeken, ahol kétes pénzek forognak át. 

http://209.85.129.132/search?q=cache:HEauTdoIx2gJ:csepel.info/%3Fp%3D853+podol%C3%A1k+gy%C3%B6rgy+%C3%A9s+az+ukr%C3%A1n+maffia&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu&lr=lang_hu

 

 

 

0
3 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 36 komment érkezett ()

1. szentpeter
2009. 01. 12. 9:11

Kedves Olga ! Ebben a gyilkosságban, szerintem nem igazán érdekes honnan származik a fegyver, az igazi kérdés, hogy a szerver hol van ?
Túl kevés az adat, hogy ebben az ügyben messzemenően lehetne következtetni, szerintem még lesz fordulata ennek az ügynek...

2. szentpeter
2009. 01. 12. 9:11

Bocsánat Irén !

3. eva (látogató)
2009. 01. 12. 9:23

Most hallottam Deme Gábor ügyvédjének a nyilatkozatát a TV2-n. Az ügyvéd úr érdekes módon többször - nehogy azt gondoljuk, véletlen - kimondta K. Tamás teljes nevét....Kun Tamásként emlegette. De ami érdekesebb, elmondta, hogy Kun Tamás rendőrségi ajánlásra került az iskolához, tehát teljes volt a bizalom ....!!
A másik, amit elmondott, hogy védence az első emeleti szobából a lövések előtt kiment - kérdem én, honnan tudta, ki lőtt egyáltalán? - majd menekülni próbált a főbejáraton, de zárva volt az ajtó, így visszaszaladt a kulcsért a "félelmetes, aljas, kegyetlen gyilkoshoz", adja már oda, hogy elmenekülhessen, ja és a szervert is viszi akkor már, ha visszakényszerült jönni...... az eszem megáll, hogy ilyen hülyeségeket még el is mond egy ügyvéd!

Deme Gáborról Kosik György nyilatkozta, hogy minden beszélgetést – szinte mániákusan rögzített – pont ezt ne vette volna fel? Kié lehet a megtalált diktafon? Biztos a tanár akart felvételt csinálni? Ha igen kinek, milyen célból? Lehet, hogy leleplezésre készült…?

4. eva (látogató)
2009. 01. 12. 9:27

volt már ilyen....Boross Tamás mellett is felrobban egy ügyvéd pl., sokan megfogalmazták már, hogy lehet, ő volt a fő célpont, "kettőt egy csapásra"......!

5. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:07

Persze, tök hülyeség az egész, főleg, amikor az újságírók a szakszerű hülyeséget nyomatják: "a segédtanár sikkasztási ügybe keveredett" - Aki a rábízott idegen dolgot szándékosan eltulajdonítja, hogy jogtalan előnyhöz jusson. Ha az igaz, hogy a "segédtanár" sikkasztásba keveredhetett, akkor az olajügyekben ismert technikát láthatjuk: valami "félcédulásra" bízzák a pénzkezelést, mert annak úgyis mindegy, ha ellenőrzés van. Még jobb ötletem van, a helyi DÖK-re kellett volna bízni, aztán hagy menjenek ellenőrizgetni a gazdálkodást, igazgató, gazdasági igazgató érintetlen.

6. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 11:11

forum.index.hu/Article/showArticle

TheBigBrother írja:
"A munkásőrség 89-es lefegyverzése során készült leltárakban számos helyen mutatkoztak komoly hiányok, a fegyverzet vonatkozásában. Többszáz műanyag tusás AMD automata kézifegyver, és PA63 tiszti pisztoly hiányzott. Az ezek után indított nyomozás minden alkalommal eredménytelenül zárult."

7. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:17

Lehet...Ez is meglehet!:-)

8. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:17

Mi van? Nem tudnak dönteni a vezérkommentről? :-)

9. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:22

Szerintem itt az ideje egy Új Osztályharcnak. Ezt most tök komolyan írom, ha ez így megy tovább, akkor a pókháló finomságú "szervezett, pénzcsináló" mindent átsző. És majd mind bámuljuk és vizslatjuk egymást - már most is ezt tesszük - hogy ki miben volt benne, milyen kapcsolatokon keresztül szerzett magának pénzt, ha baj érte, biztos benne volt valamiben, vagy még rosszabb: nem is történt semmi baj, megérdemelte. Ezt hívják "maffia-rendszernek", amikor az is ugyanúgy bűnsegéddé válik, aki egyszerűen, jószándékból, megélhetési kényszerből munkát vállal valahol, ahol törvénytelen, illegális, elszámolatlan pénzek folynak át. - csak hogy ismételjem önmagam.

10. Hol a pénz (látogató)
2009. 01. 12. 11:26

Érdekes módon minden hivatalos okmányon Deme Gábor szerepel igazgatóként. Vajon mikor és miért váltották le Gazdasági igazgató helyettessé és utána engedték neki a szabad elvonulást "sikkasztás után"?

11. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 11:29

www.mno.hu/portal/371766

"Létezik-e olyan egészségügyi miniszter, aki, még mint kórházigazgató, fegyvereket akart gyártani? A válasz igen, úgy hívják, hogy Molnár Lajos.

A második Gyurcsány-kormány SZDSZ-es egészségügyi minisztere korábban a fegyvergyártásba is szeretett volna belekóstolni, ezért, még mint kórházigazgató, két üzlettársával 2002-ben megalapította a Gunex-Group Kft.-t. Molnár Lajos idei vagyonnyilatkozatában feltüntette a vállalkozást, amely a cégbírósági papírok szerint eddig semmiféle tevékenységet nem végzett. Figyelmen kívül hagyva a jogszabályokat, a kft. tisztviselői egyetlen mérlegbeszámolót sem nyújtottak be. A cégbíróság pedig, amelynél ezt bármely szervezet vagy magánszemély kezdeményezhette volna, nem indított törvényességi felügyeleti eljárást.
Molnár Lajos illusztris társaságban mutatkozik a Gunex-Group Kft.-ben, hiszen a fegyver- és lőszergyártó cégben tisztséget vállalt Szalai Péter nagyvállalkozó és Hevesi Tóth Ferenc, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat első főigazgatója is. Szalai mint katonatiszt a pártállami fegyvercégnél építette karrierjét.
,,,,,,
Molnár Lajos egészségügyi miniszter lapunknak elmondta: szerették volna megmenteni az ipartörténet egyik gyöngyszemét, a FÉG-et, de mivel céljuk nem sikerült, a céget megszüntetik, a felszámolási eljárás jelenleg is tart. Arra a felvetésünkre, nem tartja-e összeegyeztethetetlennek korábbi kórház-igazgatói tevékenységével, illetve orvosi esküjével, hogy egy olyan társaságban van érdekeltsége, amely emberi élet kioltására alkalmas lőfegyverek gyártásával foglalkozik, a tárcavezető azt válaszolta: „a cég elsősorban világhírű vadászfegyvereket és légpuskákat gyártott”.

12. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:43

Ez a Molnár egy elég öntörvényű krapek volt.

13. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 11:51

Deme volt az igazgató jobbkeze a "pénzcsinálásban". Aztán vita lett a barátságból. Ha Ruttnert meg tudja fizetni, akkor ki van bélelve rendesen - vagy mások fizetik neki a tíz legdrágább ügyvéd egyikét.

14. Hol a pénz (látogató)
2009. 01. 12. 12:03

Takács volt a kuratórium elnöke, Deme iskola igazgató volt saját honlapja szerint és az Oktatási Minisztérium engedélyén. Jobban belegondolva lehetett stróman is három diplomával a zsebében?

15. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 12:04

Úgy tűnik, Ruttner ügyvéd urat is megviselik a válságos idők. Megválik a lovasfarmjától potom 1,7 millió Euróért. Szegény...
www.ruttner-farm.hu

16. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 13:29

www.podolakgyorgy.hu/
Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot

17. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 14:20

209.85.129.132/search - ezt érdemesebb nézegetni.
Ha a kuratórium elnöke volt az egyébként - tényleges - igazgató úr és a kisfiú meg a gazdasági igazgató, akkor megvolt a jó okuk, hogy a rendőrséget kihagyták a pénzügyi vitából.

18. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 14:22

Deme, a túlélő

www.magyar.film.hu/object.b0e6d708-1fde-4092-bb02-e2fd8381ec28.ivy
"Biztosra” ment Wilt Pál is, aki Túlélők című munkájában, tizenkét év után újra fölkereste a nyolcvanas évek közepén megszólaltatott Csepeli Vas- és Fémmű egykori dolgozóit. Azóta – 1992-ben – privatizálták a hatalmas gyárat, amelyet 1892-ben alapított Weisz Manfréd. A magánosítás során német tulajdonba került gyár ma már egy szingapúri részvénytársaság tulajdonában van. A rendező-riportert mindenekelőtt az foglalkoztatta, mi van akkor, ha a több évtizedes, tényleges biztonság megszűnik, és vége szakad egy életformának. Interjúalanyai, a végzettsége szerint gépészmérnök, ám kohászként több mint negyvenhárom évet a gyárban töltő férfi, továbbá a Deme-család férfitagjai (a nagyapa: a volt belügyes elhárítótiszt, aki 56-ot ellenforradalomként élte meg; fia, a gyárban dolgozó szenvedélyes horgász; és a több diplomás, mérnök-közgazdász unoka, aki tanárként dolgozik), és a hajdani KISZ-es kapcsolataikat jól kihasználó, oktatási kft-t létrehozó kényszervállalkozók a változtatás képességéről beszélnek.

Az egykori mozgalmi élet, az összetartó kollektíva, a gyártól (így a Párttól) várt biztonság, a kultúrprogram majd mindegyikük számára egyformán hiányzik, ennek következtében az egyéni célok, az egyéni boldogulás, azaz: maga az individualizáció, a vállalkozó kedv, a drasztikus életformaváltás képessége egy-két kivételtől eltekintve lényegileg mindegyiküktől teljes egészében idegen.

A szocreál bődületes – mondhatni az esztétikát teljes egészében mellőző – produktumait mindannyiunknak volt alkalmunk igen jól megismerni, így a gyármúzeumban tett látogatás – ha távolról sem felesleges – kissé elhúzódott. Nem láttam értelmét annak sem, hogy a megszólaltatottak közül ketten is előhúzzák a sublótból több tonna kitüntetésüket – egy megbízható belügyes elhárítótisztnél ez egyébként is evidencia. Az archív felvételek sem jelenthetnek már újszerű élményt számunkra. Wilt Pál munkája ugyanakkor mégis rendkívül szomorú film. Hogy ezúttal mégsem emelkedik ki számomra az ún. történelmi dokumentumfilmek – egyben sorstörténetek – sorából, annak oka talán az ötlettelenségből adódik. Izgalmas lett volna, ha az alkotó képes erőteljesebben megragadni a diktatúrák legpusztítóbb sajátosságát: a mélységes emberi kiszolgáltatottságot."

19. eva (látogató)
2009. 01. 12. 16:23

webcast.tv2.hu/mokka/index.php

"a nagyapa: a volt belügyes elhárítótiszt" - Gábor szégyent hozott a családra?

20. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 17:11

"fia, a gyárban dolgozó szenvedélyes horgász"

csepel.cegtudor.hu/Alkategoria.aspx
"Csepel Horgász Egyesület
.
.
Az egyéni eredmények szinte felsorolhatatlan mennyiséget tesznek ki. Elődeink......Deme Béla......Deme Sándor alapozták meg a jelen eredményeit."

21. eva (látogató)
2009. 01. 12. 17:20

Érdekes, hogy a különböző alapítványok, alapítványi iskolák mennyire szeretik Csepelt.

csepel.fidelitas.hu/wp-content/uploads/interpellacio_csete-balazs-iskola_pd.pdf

„10. Naponta tapasztalom, hogy Takács József önkormányzati képviselő (MSZP), Kosik György a Csertszak Kft. vezetője és Deme Gábor a HETA iskolájának vezetője fel-felbukkannak a Csete iskolában. Ki adott erre engedélyt, s mit csinálnak ott? „

www.csepel.hu/modul.asp

„A középiskola helyzetét illetően korábban már született egy döntés, a Széchenyi utcai részt átadtuk a HETA Alapítványnak……………..

Maradt az a megoldás, hogy keresünk külső vállalkozót, aki közoktatási megállapodás keretei között garanciát adhat az iskola további működésére, sőt fejlesztésére.

Néhány évvel ezelőtt már jelentkezett erre az ADU Oktatási Kft., akkor azonban elutasítottuk elképzeléseit.

Most mi kerestük meg december utolsó napjaiban a cég vezetőjét, aki ezt követően szándéknyilatkozatban, írásban rögzítette, hogy közoktatási megállapodás keretében átvenné az intézményt, a pedagógusokat és a gyermekeket is, s hosszú távon folytatni akarja a középiskolai képzést.”

Kinél van az „Adu”?

www.fn.hu/vallalkozas_print/20070511/elso_magyar_vallalkozo/

„Utólag bebizonyosodott, hogy Sepsi Zsigmond igen jó időben és jó helyen kezdett tevékenykedni.”

„Keresve sem találni olyan életpályát, amely Sepsi Zsigmondénál jobban példázná, hogyan lehet átvészelni egy rendszerváltást, sőt saját hasznunkra fordítani az átfogó, sokszor kiszámíthatatlan társadalmi-gazdasági átalakulást”

Az Adu-ban dolgozott Deme ….egy másik Sepsi családról meg csak a „sepsiker-történetben” hallottam!

22. eva (látogató)
2009. 01. 12. 17:22

csepel.fidelitas.hu/wp-content/uploads/interpellacio_csete-balazs-iskola_pd.pdf

„10. Naponta tapasztalom, hogy Takács József önkormányzati képviselő (MSZP), Kosik György a Csertszak Kft. vezetője és Deme Gábor a HETA iskolájának vezetője fel-felbukkannak a Csete iskolában. Ki adott erre engedélyt, s mit csinálnak ott? „

www.csepel.hu/modul.asp

„A középiskola helyzetét illetően korábban már született egy döntés, a Széchenyi utcai részt átadtuk a HETA Alapítványnak……………..

Maradt az a megoldás, hogy keresünk külső vállalkozót, aki közoktatási megállapodás keretei között garanciát adhat az iskola további működésére, sőt fejlesztésére.

Néhány évvel ezelőtt már jelentkezett erre az ADU Oktatási Kft., akkor azonban elutasítottuk elképzeléseit.

Most mi kerestük meg december utolsó napjaiban a cég vezetőjét, aki ezt követően szándéknyilatkozatban, írásban rögzítette, hogy közoktatási megállapodás keretében átvenné az intézményt, a pedagógusokat és a gyermekeket is, s hosszú távon folytatni akarja a középiskolai képzést.”

Kinél van az „Adu”?

www.fn.hu/vallalkozas_print/20070511/elso_magyar_vallalkozo/

„Utólag bebizonyosodott, hogy Sepsi Zsigmond igen jó időben és jó helyen kezdett tevékenykedni.”

„Keresve sem találni olyan életpályát, amely Sepsi Zsigmondénál jobban példázná, hogyan lehet átvészelni egy rendszerváltást, sőt saját hasznunkra fordítani az átfogó, sokszor kiszámíthatatlan társadalmi-gazdasági átalakulást”

Az Adu-ban dolgozott Deme ….egy másik Sepsi családról meg csak a „sep..siker-történetben” hallottam!

23. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 17:31

"....és a hajdani KISZ-es kapcsolataikat jól kihasználó, oktatási kft-t létrehozó kényszervállalkozók a változtatás képességéről beszélnek." Zseni vagy! Ilyen jó kis mondatokat előbányászni!:-) Látod, a dokumentumfilm kincs, érték. Deme család a Túlélőkben. Akkor nem követtünk el kegyeletsértést akkor, amikor "alapítványi bizniszről" beszéltünk.

24. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 12. 17:37

Csupa-csupa olyan ember, aki "rendelkezett a változtatás képességével"... Egyébként a www.magyar.film.hu bemásolt oldalán éppen azon az oldalon van a "Tanárnő és a biznisz" című film, amiben Perczel Tamás is megszólal és mint poén a végére: a tanárnő "ledolgozza" az okozott kárt, a hitelezők hozzá járatják a gyerekeiket és ingyen kell őket tanítania. (Magyar tanár, drámapedagógus...:-) Amennyire emlékszem, egy "beszélőfejes" doksi volt, tanárnő mondta a magáét, a rokonai meg kitakart arccal szóltak hozzá a történethez. Ennek a filmnek meg az a Brádi volt a producere, aki a Csikós könyvet is kiadta. Kicsi ez az ország, az a baj...

25. Öreg (látogató)
2009. 01. 12. 22:07

www.magyar.film.hu/object.4179f21a-f65d-41ac-a983-973dd6f03948.ivy
"Amíg azok az emberek élnek, akik a rendszerváltás előtt is éltek, addig az előző kor élményei, emlékei organikusan benne vannak a jelenünkben." Túlélők - film a csepeli munkások sorsáról.

26. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 13. 21:57

Esküszöm nem láttam. De most már nem hagyom ki, a föld alól is előszerzem!:-)
Igazán kösz!

27. intruder
2009. 01. 14. 11:45

nos, a pa-63-hoz:
ma is rendszerben lévő maroklőfegyver, a metszeti ábrán is látható, hihetetlenül egyszerű, működésbiztos szerkezettel.
igazából a veszélyességét a lőszer adja meg - láthatjátok a képen, van választék elég.
ha én csibészre mennék, a két - jobbról visszafelé - utolsó előttire szavaznék.
az tényleg röhej, hogy a rendőr beleereszt 3-4 acélköpenyest és a csibész még visszalő és, ha jó napja van, el is viszi magában a lövedéket:(
ezekkel a "malacokkal" nincs ilyen gond.
de - humánus "igazságszolgáltatásunknak" hála - még rendőri túlkapásnak minősülne a használata!:(

28. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 14. 11:58

Azt mondod, ezt túl lehet élni? Még akkor is, ha közelről fejbe lőnek vele?

29. Öreg (látogató)
2009. 01. 14. 16:49

www.zoom.hu/szirena/mszp-s-dobbenet-csepelen-a-kettos-kivegzes-miatt-36060.html

"Podolák György csepeli MSZP-s országgyűlési képviselő szerint Deme Gábor a kerületben másodvonalbeli politikusnak számított, abban pedig nincs semmi különös, hogy tisztségekhez jutott a helyi pártszervezetben. „Mint minden pártban, az MSZP-ben is az az eljárás, hogy ha valaki dolgozik, és mindig kicsit többet tud letenni az asztalra, előrébb juthat, valószínű, Deme Gábor esetében is ez történt” – mondta Podolák György a Zoomnak.

A szocialista parlamenti politikus, bár közelebbi kapcsolatban nem állt Deme Gáborral, úgy emlékszik, semmilyen rendkívüli esemény, konfliktus, esetleg személyiségvonás nem volt köthető a férfihoz."

30. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 14. 19:29

Bezzeg a Podolák! Az aztán az elsővonalbeli! :-) Az áldóját, de büszkék vagyunk honatyáinkra és a kis pártkarrieristákra. Azokat meg különösen szeretjük, mert a rendszerváltást azért vártuk, hogy:
a) újból legyen (duplikált) pártelitünk és
b) kis faszkalapokat és helyi seggriszálókat kelljen eltartani az adóforintokból
Ezért vártuk nagyon az orosz csapatok kivonulását, a független választásokat. Azért, hogy a protekcionista viszonyok két, uszkve három év múlva ismét beálljanak, mint az inga mutatója, jöjjenek a sületlenséget beszélő, semmire nem való, seggnyaló majmok!

31. Öreg (látogató)
2009. 01. 14. 20:41

csepel.info/?p=3674
Szeva bácsinak is dolgoztam – állította kollégájának Deme

32. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 14. 20:45

Na, akkor itt bezárult a kör...

33. intruder
2009. 01. 17. 9:46

irén, én nem a fejlövésre céloztam, hanem az általánosan előírt használatra: tudod, célzott lövés, végtagra.
annyi lőgyakorlattal, mint ami a rendőröknek van, hááááát
bocs a mellékvágányért.

34. Öreg (látogató)
2009. 01. 17. 11:41

A megbeszélt randevúra az egyik fél diktafont, a másik lőfegyvert visz magával, fő a bizalom! Úgy hallom, az alapítvány elnöke magának követeli az 5 millás nyomravezetői díjat, mivel a meggyilkolt nevelt fia készítette a hangfelvételt., ami nyomravezette a rendőröket. Állítólag a temetésre kell a pénz.

35. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 17. 11:58

Értem Intruder! Kösz.

36. olajos (szerkesztő)
2009. 01. 17. 12:07

Ez a diktafonosdi tényleg jó üzenet. Engem elég sokszor "átmotoztak", hogy van-e nálam valami kis lehallgató. Mit ne mondjak, a saját halálos ítéletét írja alá az, aki bizonyos megbeszéléseken használ ilyet és ez kiderül. Nos, lehet, hogy ezért vagyok életben. Igaz, vissza is vettem a tempóból, ma már csak a "polgári aktivizmus" hajt.
Ez az ötmillió forintos nyomravezető díj nálam mindig kicsapja a biztosítékot. Alvilági leszámolás esetén ez nem tétel, hiszen voltam én magam is olyan éjszakai pénzbeszedésen, ahol összejött pár óra alatt 4,2 milla. Ez egy este, pár szórakozóhely. Amikor nálam kitűzték a nyomravezetői díjat, majd elkezdték a lejáratásomat, azt hitték, valamelyik pénzéhes, pitiáner családtag "súg". Hát nem tudott miről súgni. Egészen egyszerűen elképesztő a rendőrség hozzáállása a dolgokhoz. Ahhoz, hogy egy közepesen jól informált bűnöző kipakoljon, kellene 40-50 milla. Piti ország vagyunk, még a temetési költségen is képesek emberek összeveszni.

Írja meg véleményét, kérdéseit!

A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk. Ha van felhasználóneve, itt bejelentkezhet.

Hozzászólás:
 
Az IP-címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.

Címkefelhő

@hm belfold @hm gazdasag @hm kulfold 107 256 a állam álomlátók alvilág andrás Bábúk bartha bent bigeholding bizonyíték bloggerek bűnözés bűzlés cigányozás Csak csók csorbulás csúcsvezetők csukott csupa dega descartesi drogkartell Egyenesen egyszeri elleni eltűnni én eredendően és exportimport extrém ez fejével fejszámolás Femme ferenc fog foglalkozás fokozható főnök FSP gábor gátvéder Gina Gomorra gondolat gordonkázunk Gratulálok habony heltai Helyőrség helyzet hogy Hol holtomiglan homok Honnan horváth húzogat így Ijedtség ikon inga ingatlanprojekt Inog István itt iván ízlés jászparaszt jobboldali Jóistenbe jövőkép jung juss kád kamerás kampány Kármán Kati Képben két kezdeményezés Ki kicsoda kikötő kilakoltatás kint kísérlet következő közönség közpénzek kriminológia kuncze La Laborc lányfuttatás lázár legény legitimációs lenni leszámolás lista loncsik maffia májvédelem máma Már másodperc matematika meg megoldáshu milyen misztikusok mitnyan mozdulat ne nélkül nem nemesség Neverland Névsor nyakkendő nyakló Nyerges nyújtózkodj olaj olvasóimnak osztályharc óvatosan önzetlenek őriz örök pénzbeszedők pénzemet periféria pető píár pintér pintérizmus politika portik préda Probléma rendfegyelem rendkívüli rendőrség rezsimváltás robbantások ruttner sándor sírok sósavas spekulánsok széchenyi szemmel szeretet szervezett szív szivárgás Szomorú Sztrájk Tagadás tagadása találka tisztánlátás töklámpa túlélők új üstökös üzenet vadászmaffia vagyon válasz valenta vasazók visszáru raktár zónataxi Zsebibohócok Zsolt